Świat pokemon czeka!!!!!! Załóż konto, a zostaniesz przeniesiony do świata Pokemon!!
Brak doświadczenia, pierwszy raz gram w taką gre sory
Tu nie chodzi o brak doświadczenia. Codzi o kawałek pomysłu i wyobraźni. Opisywanie nie jest trudne. Ba jako gracz masz dużo łatwiej. Możesz na przykład komentować to co się wydarzyło. Możesz snuć plany i masę innych rzeczy. Poza tym po 11 stronach podróży powinieneś nabrać na tyle doświadczenia by wymyślić coś więcej niż to co mi prezentujesz.
Kiedy twój Pokemon zaczął biegać dookoła Eeviego to mały lisek wyswobodził się z tego przy pomocy kolejnego Quick Atacku. Żeby było mało Mime Juniorowi lekko zakręciło się w głowie od tego biegania co wykorzystał Eevee atakując Bittem. Biorąc pod uwagę że Mime Jr. niedawno wykluł się z jajka oberwał dość mocno.
Mime Jr.
HP: 65%
Stan: Zaskoczony.
Eevee
HP:100%
Stan: W porządku.
Słyszałem, że od komentowania jesteś np. Ty, Gold itp. i inne tam uczucia poków tez pisze admin, Mg albo moderator, a co do braku pomysłów ostatnio mam mało czasu i wchodze na chwilę i odpisuje szybko na tripach. Co ja mogę wymyślić z dwoma takimi atakami i takim pokemonem i szczerze nie potrafię zabardzo nic wymyślić stąd jestem taki SŁABY
Mime nie daj się trafić i przemieszczaj się a to tu a to tam aby rywal nie mógł Cię trafić. Jeśli się zmęczy zaatakuj Confusion. Jeśli nie czekaj aż zaatakuje i w ostatniej chwili podskocz w górę i dobij Confusion
Ty rządzisz swoją postacią. Jej myślami. I o to mi chodzi z komentarzem. Mogę Ci coś nasuwać lecz nie mogę myśleć za Ciebie.
Co do odpisu jest lepiej. Pamiętaj że im lepiej opiszesz co masz zrobić tym lepszy efekt to przyniesie. Tak na prawdę zależy mi na tym by przygotować was do turnieju.
Obydwa Pokemony zaczęły się ganiać. Obydwa też zaczęły czuć zęczenie. Tylko że twój stworek jest w o tyle lepszej sytuacji że jego konfuzje są atakiem dystansowym.Dzięki temu w końcu trafił rywala.Fart chciał że przeciwnik został skonfuzjowany.
Mime Jr.
HP:65%
Stan: Lekko zmęczony.
Eevee:
HP:80%
Stan: Lekko zmęczony + oszołomienie.
Dziękuje bardzo za rady od mistrza.
- Zacznij biegać w bok, ale nie do przodu ani do tyłu tylko w boki. W prawo i w lewo. Tym może uda Ci się zakręić mu w głowie. Następnie biegnij bokami, ale już w stronę przeciwnika gdy już się do niego zbliżysz przeskocz go i spowrotem go przeskocz. Następnie zacznij biegac dookoła niego i użyj Confusion.- wykrzykłem spokojnie dając rozkaz mojemu psycho-poku.
Poczytaj sobie prawdziwe PBFy na większych forach. Tam dopiero zobaczysz mistrzów. Ja się nawet do nich nie zbliżam ponieważ i tak nie wymyślę na tyle ciekawej historii by mnie któryś przyjął.
Mime Jr. wykonał wszystkie twoje polecenia co do biegania przez co potwornie się zmęczył. Były one dość niepotrzebne ponieważ Eevee był już skonfuzjowany.Nie dość że twój Pokemon trafił Confusionem to jeszcze lisek uderzył sam siebie.
Mime Jr.
Stan: Zmęczony.
Eevee:
HP:50%
Stan: Lekko zmęczony + oszołomienie.
Gram na innych forach i widzę, że są lepsi, ale i tak uważam, że nie jesteś zły w tym. U nas na forum jesteś najlepszy.
- Tym razem nie biegaj, ale wykorzystaj to, że Eevee jest skonfuzjowany i połącz dwa confusiony w jeden wielki i użyj go na przeciwniku, ale gdy Eevee się ocknie wskocz na niego i zakryj mu oczy i gdy będzie biegał jak głupi prowadź go na drzewo i odskocz od niego w ostatniej chwili i Eevee udeży się w drzewo i popraw mu Confusion.
I tutaj są lepsi ode mnie. Red jest niezły. I Artemis był dobry.
Niestety użycie dwóch ataków przerosło możliwości Mime Juniora. Podczas próby zrobienia tego ocknął się Eevee więc plan ogólnie spalił na manewce ponieważ lis odskoczył gdy twój Pokemon chciał na niego wskoczyć. Skończyło się tak że twój Mime Jr. wylądował prosto przed Eeveem. Ten nie wykorzystał okazji do ataku bojąc się kontry i odskoczył. Wyszło na to że pokemony zrównały się praktycznie poziomem wyczerpania.
Mime Jr.
Eevee:
HP:50%
Stan:Z męczony
- Mime dobrze było - powiedziałem chwaląc z lekka Mime
- Spróbój jeszcze raz wskoczyć na rywala, ale tym razem gdy Eevee będzie chciał zrobić unik to tak jakby odskocz w jego stronę tak aby znaleźć się na nim i walnij go w głowę kilka razy i wyskocz od niego i zaatakuj Confusion.
Chciałem CIę poinformować że jeśli Gold dzisiaj nie wróci to najpewniej poczekam z odpisami aż do jego ewentualnego powrotu. Robię to by inni gracze nie mieli pretensji że tylko wasze cztery historie idą do przodu. W razie czego wystosuje jutro jakieś ogłoszenie.
Kiedy Mime Jr. był w powietrzy Eevee postanowił również na niego wyskoczyć z Bittem. Jak wiemy gryzienie jest mrocznym atakiem więc trafił dość mocno. Mime Junorowi udało się jedynie skontrować ten atak Confusion który nie trafił niesteety z pełną siłą.
Mime Jr.
HP:40%
Eevee:
HP:40%
Stan:Zmęczony