Świat pokemon czeka!!!!!! Załóż konto, a zostaniesz przeniesiony do świata Pokemon!!
Piplup spróbój walczyć dalej użyj całej swojej siły i uderz Pound. Uważaj na jego zwinność. Wiem, że jesteś już zmęczony, ale spróbój go pokonać.
Użytkownik
Piplup zdenerwowany postawą swojego przeciwnika powstał z ziemi jak gdyby nic i ruszył z wielką furią i uderzył Pound Rattate tak, że aż go zgięło i położył się od razu na podłoże i leżał tak oszołomiony na brzuchu.
Piplup:
HP - 80%
Stan - Zmęczony, Furia, Nie odczuwa zadanego mu wcześniej bólu.
Rattata:
HP - 40%
Stan - Oszołomiony, Znokautowany, Zmęczony.
P.S. Tak tylko dodam, że żeby złapać dzikiego pokemona nie musi on mieć 0% HP, ale może się to i udać z np 20%
Doskonale Piplup jestem z Ciebie dumny a teraz wykończ go czym prędzej jeszcze raz atakiem Pound.
Nie chcę go złapać.
HEAD ADMIN SIŁA NAJWYŻSZA!!
Pound Piplup'a działa z ogromną siłą!! Rattata niema się siły podnieść!
Piplup:
HP - 80%
Stan - Zmęczony, Furia
Rattata:
HP - 5%
Stan - Bardzo Oszołomiony, Znokautowany, Bardzo Zmęczony.
Piplup wykończ go nie chcę na nie go patrzeć . Ponownie użyj Pound!
Użytkownik
Piplup zadał ostateczny cios i Rattata zemdlał, jest nie zdolny do walki. Twój Piplup wygrał! Robi się już dość późno powinieneś znaleźć jakieś miejsce do przenocowania, nieopodal znajduje się Centrum Pokemon, będziesz mógł tam wyleczyć swojego pokemona, a przy okazji spędzić bezpiecznie noc.
Piplup dzielnie się dzisiaj spisałeś nalezy Ci się odpoczynek. O zobacz niedaleko jest Poke Center mamy szczęście udajmy się tam i przenocujemy, a jutro wyruszymy na poszukiwanie nowego towarzysza.
Użytkownik
Wszedłeś do Centrum Pokemon, Ty i Twój Piplup macie ogromne szczęście właśnie podawana jest kolacja! Cały hol jest zapełniony od trenerów, wszystkie pokemony są w bardzo ciężkim stanie, ciekawe kto im to zrobił...
Najpierw oczywiście coś zjemy bo jestem strasznie głodny a ty Piplup pewnie też. Gdy juz bedziemy najedzeni zapytamy się kogos co się tutaj dzieje.
Użytkownik
Siostra Joy powiedziała Ci, że pojawił tu się jakiś mężczyzna ze swoim poteżnym pokemonem, który wykańcza brutalnie każdego kto stanie mu na drodze...
Ciekawe kto to taki i jakiego ma pokemona, popytajmy się kogoś z ludzi może ktoś coś wie.
Użytkownik
- Szukasz tego mężczyzny?! - krzyknął przerażony jeden z trenerów
- Jeśli tak to chyba Ci życie nie miłe, jego Hitmonlee jest nie do powstrzymania, kręci się zazwyczaj po parku im.
Pokręconego Poliwaga, ale radzę Ci żebyś tam nie szedł... -
Ciekawe tajemniczy gościu z Hitmonlee sparwdźmy to, ale najpierw pójdźmy do Poke Mart jeśli jakiś wogule w pobliżu jest.
O co chdzi z pokręconym Poliwagiem?
Ostatnio edytowany przez Felix99 (2012-06-02 12:40:20)
Użytkownik
Park jest im. Pokręconego Poliwag'a Tak jak są szkoły imienia kogoś to tak tu jest park
Poke Mart znajduje się na przeciwko Centrum Pokemon, jeszcze jest otwarte przez 15 min, pospiesz się zanim zamkną!
Biegnijmy szybko Piplup schowam cię do PokeBalla mam nadzieję że zdązymy szybko!
aaa park imienia nie zrozumiałem bo jakoś dziwnie napisałeś.